Uskokaa tai älkää, poliisit eivät halua vetää ihmisiä yli, kuten ette halua heidän vetävän sinua. Jos kuitenkin joudut keskeyttämään mistä tahansa syystä, esimerkiksi ylinopeudesta tai muusta vähäisestä liikennerikkomuksesta, voit tehdä useita asioita kääntääksesi kertoimet eduksesi. Huomaa kuitenkin, että tämä ei tarkoita, että aiot aina poistua pysäkiltä vain varoituksella, mutta seuraavat protokollat ​​voivat auttaa sinua pääsemään pois mahdollisesti huonosta liikennerikkomuksesta kevyesti.
1. Aloita ymmärtämällä, että olet liikennevirkailijan armoilla
Yksinkertaisesti sanottuna, älä väittele, kun jäät kiinni liikennesääntöjen rikkomisesta, sillä voittomahdollisuudet ovat melko pienet. Näin toimimalla pilaat kaikki mahdollisuudet, että virkailija armahtaa sinut tai kaataa lipun tai antaa sinulle tauon. Rehellisesti sanottuna paras tapa toimia on yksinkertaisesti pyytää anteeksi ja kertoa poliisille, että et ymmärtänyt mitä olet juuri tehnyt tai mitä hän sanoo sinun tehneen. Näin tekemällä tämä poistaa automaattisesti tilanteen ristiriitaisen luonteen, josta suurin osa tarjouksista huolestuttaa.
2. Anna virkailijan tuntea olonsa turvalliseksi
Liikennelippujen saaminen voidaan välttää olemalla vastakkainasettelematta liikennepoliisin kanssa. Kuten aiemmin mainittiin, liikennepysähdykset ovat yksi vaarallisimmista tilanteista, joihin poliisi joutuu. Sellaisenaan saa poliisin tuntemaan olonsa turvalliseksi jättämällä hänen tunteitaan kiihottelematta. Aloita esimerkiksi sammuttamalla autosi, poistamalla avaimet ja asettamalla ne auton katolle pään yläpuolelle. Tämä vakuuttaa poliisille, että et käytä autoasi aseena häntä vastaan, mikä on enemmän vaaraa kuin uskotkaan.
Käännä autosi kaikki ikkunat, jos mahdollista, jotta poliisilla on esteetön näkemys ajoneuvon sisällä olevasta. Aseta molemmat kätesi ohjauspyörän päälle selkeästi. Kun virkailija lähestyy sinua, pyydä lupaa tehdä kaikkea, mikä vaatii sinulta fyysistä liikettä.