Muutto on yleensä yksi maailman stressaavimmista ja tylsimmistä asioista, varsinkin jos joudut siirtämään paljon tavaraa aivan uuteen ja kaukaiseen paikkaan. Jos kuitenkin pyydät apua ystäviltäsi ja sukulaisiltasi, saatat selvitä tästä helpommin. Lisäksi on hyvä idea palkata myös ammattimaisia ​​ja kokeneita asuinmuuttajia, jotka auttavat sinua löytämään tien ulos muuttoliikkeestä. Ennen muuttoprosessin valmistelua, tässä on pari virhettä, jotka sinun tulee välttää hinnalla millä hyvänsä.
1. Muuta ennen uuden kodin perustamista. Älä missään tapauksessa jatka muuttoprosessia ennen kuin kaikki on kunnossa uudessa paikassa. Varmista esimerkiksi, että sinulla on juoksevaa vettä, sähköä, jääkaapissa ruokaa, kylpyhuoneessa pari kosmetiikkaa ja keittiössä perusvälineet. Sinulla ei ole aikaa tai halua tehdä näitä järjestelyjä, kun olet tuonut tavarat vanhasta kodistasi.
2. Ei pidä huolta lapsista ja lemmikeistä. Muuttopäivänä sinulla ei pitäisi olla huolia, jotka saattavat häiritä sinua. Varmista, että pyydät ystäviäsi tai sukulaisiasi huolehtimaan lapsistasi tai lemmikkieläimistäsi tämän päivän aikana, kunnes saat muuttoprosessisi valmiiksi.
3. Et osta tarpeeksi pakkaustarvikkeita. Elämässäsi on monia muita hetkiä, jolloin voit säästää rahaa, mutta muutto ei todellakaan ole yksi niistä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi pakkaustarvikkeita, sinun on ostettava ylimääräistä, kuluttava enemmän rahaa ja menetettävä enemmän aikaa. Pahimmassa tapauksessa muuttoprosessisi voi viivästyä yhdellä tai kahdella päivällä, mikä voi olla erittäin hankalaa.
4. Pakkaa kaikki kerralla. Jos haluat olla stressaantunut ja sinulla on monimutkainen muuttoprosessi, älä tee mitään valmisteluja ennen muuttoa. Toisaalta, jos haluat pitää kaiken järjestyksessä ja sujuvan muuttoprosessin, aloita pakkaaminen useita viikkoja ennen. Pakkaa ensin tavarat ullakolle, kellariin ja autotalliin ja jatka sitten vähitellen muihin huoneisiin.